VM i bold – det kræver øl

By | 12. september 2017
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Jeg har altid været vild med fodbold, og det er gerne noget jeg ser på stadion eller andre baner eller hjemme foran fjernsynet. Min egen gloværdige karriere sluttede for mange år siden. Jeg havde dog været så letsindig, at jeg lovede drengene, at skulle Danmark kvalificere sig, så ville jeg brygge mit eget øl, som vi så skulle drikke, mens vi fulgte drengene i sommerens slutrunde.

Jeg holder, hvad jeg lover

Nu måtte jeg jo så til at sikre, at jeg ikke gik tilbage på mit ord. Der skulle være hjemmebrygget øl til drengene, når vi skulle se bold.

Jeg var lidt på bar bund, så jeg gik i gang med at kigge på internettet. Det blev jeg måske lidt klogere af, men også meget mere forvirret, for der var mange, rigtig mange, som tilbød råvarer, bryganlæg og alle de andre ingredienser og remedier, som der åbenbart skal til for at få en kold øl til fodbold.

Jeg klagede min nød til en af drengene, og han var noget overrasket over, jeg ikke havde spurgt Thomas nede i fodboldklubben. Han havde brygget øl i mange år – det troede han, at alle vidste.

Hjælp til det hele

Næste dag skulle jeg i klubben med knægtene til et stævne, så jeg kunne hurtigt få spurgt Thomas. Thomas grinede lidt fjoget, for han havde hørt om mit væddemål, men han hjalp mig og sagde, at jeg skulle kigge ind på hjemmebryggeren, for der ville jeg kunne finde en masse gode artikler om det at brygge øl og de mange små faldgruber, som der altid er i de projekter, som du skal have gjort derhjemme. 

Jeg kiggede ind på bloggen, og jeg må indrømme, at der var min redning, for jeg havde fejlet eklatant ellers. Jeg fandt nogle fremragende artikler om, hvordan du kommer i gang med at brygge øl, hvilke ingredienser jeg skulle have, og hvilke jeg kunne vente lidt med.

Der var også mange gode artikler, som beskrev, hvor let det var, hvis jeg fulgte nogle enkelte råd og ikke blev for eventyrlysten fra starten af. Jeg så, at de linkede til siden hjemmebryggeren.dk, og der så jeg, at jeg kunne få et onlinekursus gratis i, hvordan jeg brygger øl.

Jeg kan kun anbefale at kigge ind på bloggen, hvis du skal i gang med at brygge øl, for de har alt det, som du står og sukker efter, og dem, som skriver derinde, brænder for at brygge øl, og de deler gerne ud af deres store erfaring.