Vi får frisk frugt året rundt

By | 16. december 2017
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Hvis der er noget, der kan friste alle medarbejdere, og som samtidig er meget sundere og bedre end så meget andet, så er det frugt. Derfor var vi ikke i tvivl om, at vi havde en løsning, vil gerne ville tilbyde vores medarbejdere. En frugtordning er derfor nu en af de personalegoder, vi tilbyder alle vores medarbejdere.

Ingen problemer uanset sæson

Ligesom vores arbejde er frugt noget, der er sæsonbetonet. Hos http://www.frugtcompagniet.dk/ er det imidlertid intet noget problem, for vi får lækker og frisk frugt hver uge, der altid er af den slags, der er i sæson. Det er heller ikke noget problem at skrue op og ned for leveringerne, så de passer til det antal af ansatte, vi har på ethvert givent tidspunkt.

For mig er den slags ultimativt vigtigt, når det kommer til service, og på den måde sikrer de sig glade og tilfredse kunder. Samtidigt sikrer vi, at der altid er frugt nok til alle vores ansatte. Vi kan endda nemt skrue op og ned for vores behov for hver enkelt uge, og det er noget, der tiltaler mig. På den måde sikrer vi os også mod unødig madspild. 

Overvej det også til jeres medarbejdere

Hvis I ikke allerede har en frugtordning på din arbejdsplads, så få det indført. Sidder du i ledelsen eller i HR, så bestil med det samme. Er du en anden medarbejder, så foreslå det til nogen, der kan gå videre med forslaget. I stedet for at blive fristet af søde sager eller unødigt store frokostportioner, der nemt kan gøre dig sløv, så kan et stykke frugt på det rette tidspunkt rette op og give den energi, der skal til – uanset om du sidder ved et skrivebord eller har et fysisk hårdt arbejde.

Hos os er det nemlig både dem på gulvet og dem på kontorerne, der er glade for dagens friske stykke frugt.