Velsmagende udvalg af økologiske grønne te-varianter hos Nordic Tea

By | 22. december 2017
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

I århundreder har grøn te været brugt i Kina som traditionel medicin, der kan mindske hovedpine, fordøjelsesproblemer og svimmelhed, samtidig med at teen styrker hukommelse og koncentration. Grøn te indeholder mange antioxidanter og siges at kunne nedsætte risikoen for kræft, hjertesygdomme, leddegigt og overvægt samt forebygge Alzheimer’s. Grøn te indeholder kun halvt så meget koffein som et krus sort te, så hvis du gerne vil skære ned på dit indtag af koffein, kan du også med fordel drikke grøn te.

Smag forskellige grønne te-varianter og find din favorit

De største producenter af grøn te er Kina og Japan, og der findes et stort udvalg af velsmagende grønne te-varianter på markedet. Hos den danske netbutik Nordic Tea (tidligere China Tea House) finder du et lækkert udvalg af økologiske grønne te-varianter af høj kvalitet til favorable priser. Måske har du allerede en favorit blandt grønne te-varianter, men ellers kan det anbefales, at du prøver dig frem ved at smage de forskellige slags, som med garanti vil give dig mange skønne smagsoplevelser. Gunpowder grøn te stammer fra Zheijang i Kina og er en af de mest populære te-varianter i verden. I webshoppen finder du Temple of Heaven Gunpowder Te, som har en rig og forfriskende smag og en dybgrøn farve. Sencha China Finest økologisk te stammer fra Anhui provinsen og har en mild og frisk urtesmag. Sencha China Finest er af højeste kvalitet, og den er høstet på små bæredygtige landbrug. Darjeeling Selim Hill er en økologisk grøn te, som stammer fra et af Indiens ældre økologiske landbrug. Denne skønne Darjeeling te er i 2. grad kvalitet, og den har en fyldig og fin smag.

Nem onlinebestilling og levering af skøn te

Du kan bestille økologisk grøn te hos Nordic Tea, når det passer dig, og du kan helt sikkert finde en grøn te, som falder i din smag. Har du spørgsmål vedrørende grøn te, så får du en meget professionel vejledning af kundeservice. Du får gratis levering ved køb over 450 kr., og ved bestilling får du teen nemt leveret i løbet af 3-6 dage.