Tilmeld dig firmafrugt og få friske medarbejdere i dag

By | 25. februar 2019

Hvis dine medarbejdere har det med at hænge lidt med hovedet sidst på dagen, er det måske på tide, at du gør noget ved det. Det kan være hårdt at komme igennem en lang arbejdsdag, især hvis der hele tiden er tryk på, og man har meget travlt. Derfor kan de sidste timer af arbejdsdagen også risikere at blive mindre effektive end ønsket. Som administrerende medarbejder i en virksomhed har jeg oplevet stor succes ved at tilmelde virksomheden en frugtordning, så der er frisk frugt til fri afbenyttelse. Lyder det som noget for din arbejdsplads, skal du læse med her. 

 

Få frisk frugt leveret til døren

Hos Frugtcompaniet tilbyder de forskellige frugtordninger til din virksomhed, som bliver leveret direkte til døren. Frugten er altid frisk og lækker, og de har et bredt udvalg. Du kan for eksempel bestille forskellige kasser og kurve, som varierer efter indhold, så du sikrer dig, at der er noget for enhver smag. På den måde kan du også tage hensyn til de medarbejdere, der skulle have en eller anden form for allergi. Det er uden tvivl effektivt at stille en kasse eller kurv frem i virksomheden, så medarbejderne kan tage et lækkert stykke frugt engang imellem. På den måde vil de lige kunne trække vejret i to minutter og få fornyet energi, så de er klar til resten af arbejdsdagen. 

 

Frisk frugt kan gøre underværker

Når arbejdsdagen er lang, kan et frisk stykke frugt uden tvivl gøre underværker. Derfor er det bare med at hoppe ind på http://www.frugtcompagniet.dk/ og tilmelde din virksomhed en frugtordning. Medarbejderne skulle gerne kunne komme igennem den lange arbejdsdag, og klare de opgaver der måtte være til punkt og prikke, og det vil en frugtordning helt sikkert kunne hjælpe med. Tilmeld din virksomhed en frugtordning og få friske med arbejdere i dag.