Til en dåbsgave

By | 13. juli 2019

Vi skulle til barnedåb, og det var om noget en oplevelse, jeg så frem til. Det er ikke hver dag ens bedste venindes lille dreng skal døbes, og jeg ville gerne give ham noget, han ville få glæde af i mange år. De særlige ting er som regel noget, der bliver givet af den nærmeste familie, men hun er som familie for mig, og det er den lille fyr derfor også. Så det var bare at finde det helt rigtige, der ville vække glæde i årene, der kommer.

Et flag, der kan bruges hele tiden

Jeg vendte og drejede forskellige muligheder i mit hoved, for det er lidt sværere at finde det helt rigtige, end jeg lige havde troet. Det var dog indtil jeg faldt over det mest perfekte piet hein flag. Et Dannebrog placeret på den kendte ellipse. Og med mulighed for en indgravering i foden oveni. Jeg var ikke længere i tvivl. Det skulle være en bordmodel, og så skulle hans navn indgraveres på den, så det ville være tydeligt hans. Jeg havde fundet min gave.

Bestilling, betaling og levering

Det er nemt at bestille, og det er nemt at sikre, der kommer en indgravering på. Ja så går der lidt længere tid, men der kommer et resultat, der er helt perfekt i den anden ende. Jeg var dog imponeret over, at det ekstra arbejde ikke medførte en vildt lang leveringstid. Gaven kom frem i rigtig god tid inden barnedåben.

Og det var en perfekt gave. Min veninde var helt vild med den, og det betyder rigtig meget for mig. Jeg håber samtidig også, at ham den lille vokser op og er glad for det flag, der kan stå på hans plads til alle fødselsdage, og som kan følge ham hele livet, for det er en gave givet med hjertet.