Tænk hvad et stykke frugt kan gøre

By | 9. oktober 2018

Min morfar sagde til mig som barn, at alle rejser starter med første skridt, og det er vigtigt altid at holde sig for øje, at det første skridt kan være det sværeste at tage.

For mange år siden vejede jeg en del for meget, og min rejse mod en sundere hverdag var første skridt. Det var et stykke frugt, som jeg spiste om formiddagen eller eftermiddagen, så jeg undgik at snacke for meget, i dag er jeg eliteløber i min alder, og sidste år løb jeg mit første dobbeltmarathon. Alt sammen startede med det ene stykke frugt.

Derfor ville jeg indføre firmafrugt i vores lille hyggelige virksomhed, og heldigvis er det mig, der bestemmer, så jeg gik i gang med at undersøge markedet, og der var specielt et firma, som skilte sig ud. De havde en fantastisk kundeservice, og de havde et stort udvalg af frugtkasser med både tørret og frisk frugt samt en pris, som var konkurrencedygtig.

Lækker levering

Første uge efter industriferien sidste år fik vi vores første frugtkasse leveret, siden den dag har de hver eneste uge leveret frisk frugt i en topkvalitet, og de har hver eneste uge leveret det så præcist, at vi stiller vores ure efter dem. Medarbejderne er meget glade for ordningen, og flere af dem har udtrykt, at de føler, de har mere energi sidst på arbejdsdagen. Jeg kan da sige, at det kan vi se på vores bundlinje, hvor der har været en stigning på 3,6 procent, så vi klager ikke.

Der har hele tiden været en god stemning i firmaet, men nu er det blevet endnu bedre, og det hele skyldes den lille kasse med firmafrugt, som vi alle samles om nogle gange om ugen og spiser frisk eller tørret frugt. Skønt der ikke skal mere til, og nu må vi så se, hvem som kommer med flere tiltag, vi kan bruge.