Sommeren er smykker og kjoler

By | 15. juli 2018

Om vinteren er kjoler som regel lidt for kolde til mig, for sko eller støvler skal også passe til, så dem, jeg har, de er til sommerbrug. Det er også der, jeg bruger mine fingerringe, for om vinteren bliver de gemt indeni mine handsker, og det kan faktisk være irriterende at bruge ringe, når jeg skal have handsker af og på. Så derfor er kjoler og ringe noget der for mig signalerer sol og sommer.

Smukt, enkelt og klassisk

Når det så kommer til mine ringe, så er jeg til det helt enkle og smukke. Det er let at kombinere den slags smykker med al slags tøj, og det gør mig altid i godt humør at nedtone en tin og gøre noget ekstra ud af noget andet. En anden god ting ved klassisk smukke smykker er, at de aldrig bliver umoderne. Det er smykker, som jeg vil kunne have glæde af for evigt.

Jeg er selv mest til sølv. Det er en smagssag, men jeg synes, det klæder mig bedst. Derfor er jeg så begejstret for, at Lund Copenhagen fremstiller de fine margueritsmykker i sølv og hvid. Helt perfekt til mig, og jeg har bestilt ringen med den lille blomst allerede.

God pris og hurtig levering

Den kostede ikke så meget, som jeg troede. Det var bestemt en god start for den hjemmeside, men de vandt også på deres levering, som var rigtig hurtig. Ringen passede i størrelsen, og den ser så fin ud på min finger. Det er den, jeg altid skal have på, så må de andre vige eller komme på den anden hånd.

Den er desuden perfekt til alt tøj. Om det er hverdag eller fest, så gør den et godt indtryk på fingeren og pynter gevaldigt. Det er et køb, som jeg er mere end bare glad for.