Selv anretningen var smuk

By | 27. september 2018

Mad skal ikke kun smage og dufte. Det skal også se indbydende og lækkert ud. En buffet, der bare er klasket sammen, den lokker ikke, det hele skal være en højere enhed. Vi skulle holde kobberbryllup, og jeg vidste, at buffet var vejen frem. Det er let for alle, og så kunne vi holde det i de fælles forsamlingshus, der er her, hvor vi bor. Plads til gæsterne og mulighed for at holde en fest.

Maden var superb

Normalt er mad udefra ikke det bedste, og derfor var jeg ude i god tid og undersøgte markedet. Jeg kiggede menuer og læste anmeldelser som en gal, for jeg ville have kvalitet. Jeg gider ikke kedelig mad, og mine gæster skal heller ikke udsættes for det. Det endte logisk med, at jeg bestilte fra http://ebuffet.dk/, for her var både menuen og de glade gæster god reklame for deres kunnen.

Noget jeg ikke fortrød, for det var virkelig god og lækker mad. Det var anrettet så flot, så allerede der var jeg glad. Det duftede, det var frisk og det smagte. Det får snakken til at gå om bordene. For os gav det en rigtig god aften, og jeg var meget imponeret.

Tak for lækker mad

Jeg under mine medmennesker den samme gode oplevelse, så kigger du efter catering online, så kan du sikkert falde over min anmeldelse på Trustpilot. Maksimale antal stjerner og rosende ord. Lige som mange andre, så det er slet ikke sikkert, du ser min blandt de mange. Men det er velfortjent ros, og jeg er sikker på, alle deres serveringer var som vores.

Ellers får de ikke så meget god ros og sikrer så mange vellykkede fester rundt omkring. Næste gang der skal være fest, så behøver jeg ikke lede, for jeg ved allerede, hvem der kommer med mad til de kommende konfirmationer i vores familie.