Lettere bliver det ikke

By | 21. maj 2018
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Jeg har altid læst meget, og jeg har bøger fra gulv til loft i næsten alle rum i huset. Min mand er dog også en stor læsehest, så der er ikke rigtig noget, vi kan lade hinanden høre, for vi har begge fyldt huset op med læsestof. Min datter foreslog for et par år siden at vi fik en kindle, noget som hun beskrev som en elektronisk bog og en tablet-lignende tingest, hvor der kunne være mange bøger på.

Er det ikke for moderne?

Det fik jo mig og min mand til at stejle, computere og moderne væsen var ikke noget for os, vi var glade og tilfredse med vores bøger i papirform, og det var der ikke noget, vi havde tænkt os at ændre noget ved.

Hun fik os dog alligevel introduceret til det, da hun til vores bryllupsdag gav os to kindle. Jeg var ikke meget for at indrømme det, men det var så meget lettere, og der var et stort udvalg lige ved hånden hele tiden. Jeg skulle ikke længere vente på at komme ned til forretningen for at få min nye bog, og jeg kunne let skifte mellem de forskellige bøger, jeg lige nu var i gang med at læse.

Jeg er blevet omvendt

Jeg er efterfølgende blevet rigtig glad for e-bøger og for min kindle, det er let, og den samler ikke støv på samme måde som de bøger, der står på hylden derhjemme.

Vi handler kun der, hvor vores datter anbefalede det, og vi har selvfølgelig kigget lidt rundt for at se, om vi kunne få det bedre et andet sted, men nej det er ikke muligt, og kombineret med det store udvalg af bøger i mange genrer, så er vi meget glade og tilfredse. Det eneste, som kan kan mangle, er duften af den nye bog, men støvet som de samler, det savner vi ikke.