Jeg er så hård ved mit tøj

By | 14. oktober 2018

Jeg slider mit tøj ned på ingen tid, og det gælder lige meget, om jeg køber dyrt eller billigt, så holder det ikke så længe. Så jeg har været på jagt efter et sted, hvor jeg let kan finde noget tøj, som er feminint, flot og alsidigt, og som ikke koster en formue.

Jeg har handlet hos alle de store kæder for at holde mig til et budget, men det er nu stadig en stor del af mit budget hver måned, når der skal handles så meget tøj.

Holdbart tøj

Der var derfor en meget stor begejstring, da min søn kom og fortalte mig, at hans svigermor havde fundet en hjemmeside, hvor hun handlede damebukser og andet tøj til både hende og til min svigerdatter. Jeg fik navnet på hjemmesiden, og samme aften gik jeg ind og kiggede. Jeg blev meget overrasket over deres store udvalg, og at de havde så gode priser på alle deres produkter.

Jeg sammenlignede deres priser med det, som jeg skulle betale i mit lokale center, og på hjemmesiden var det betydeligt billigere. Jeg tog dagen efter en lang snak med deres kundeservice, og så var jeg overbevist. Jeg placerede derfor en ordre på de bukser, som jeg længe havde ønsket mig. De kostede noget mindre, end jeg troede, og til min store overraskelse, så blev de leveret allerede efter nogle dage.

Dejligt sted at handle

De passede perfekt. Det var kundeservices skyld, jeg fik den rigtige størrelse, og de var generelt rigtig gode til at vejlede.

Jeg har siden handlet hos dem mange gange, og jeg har hver gang været meget tilfreds. De er meget kompetente, og der er kvalitet alle steder, du kigger på hjemmesiden. Jeg er glad for at spare penge og samtidig få kvalitet for alle pengene.

Jeg har anbefalet siden til alle, jeg kender, og jeg ser frem til at få brugt dem, når jeg skal købe festtøjet til min venindes kobberbryllup i næste måned.