En god start på dagen

By | 8. februar 2018

Vi skulle holde den store julefest for firmaet, og derfor havde vi lukket firmaet den sidste fredag i november. Det hele skulle starte med brunch, og så skulle vi ud og bowle og skyde med paintball, inden vi ville afslutte dagen hjemme i firmaet med en stor traditionel julefrokost.

Serveret udefra

Vores kantinechef havde vi inviteret med, så meget mod min vilje skulle vi have maden udefra. Kantinechefen kendte dog et sted, hvor de let kunne levere både brunch og alt andet, vi skulle bruge. Jeg var dog noget betænkelig, for catering er sjældent noget at skrive hjem om.

Jeg må dog indrømme, at den brunch, vi fik fra http://ebuffet.dk/brunch/, inden vi tog afsted, var udsøgt, og jeg burde have stolet 100 procent på vores kantinechef, som hver dag leverer mad på det niveau. Alle var fulde af lovord overfor maden, og specielt det lune brød og de fantastiske retter med røget laks, talte de om.

Det var himmelsk

Jeg selv var nu mest tilfreds med deres quiche og deres frittata, alt sammen noget med friske grøntsager og friske æg. At de også leverede brød, som var så godt, at duften alene kunne få ens tænder til at løbe i vand, er kun med til at gøre hele oplevelsen til noget, som klart står som den bedste cateringoplevelse, jeg har haft til dato.

Jeg kunne slet ikke få armene ned, da jeg fik at vide, at det var det samme firma, som skulle levere maden til senere, og da jeg havde fået regningen for det hele, for det var næsten dagens største overraskelse, at de til en pris, næsten latterlig lav, kan levere så god kvalitet er uhørt. Men jeg ved da, hvem jeg og de fleste af de andre, som deltog i festen, fremover vil bruge til arrangementer, hvor der skal bruges mad udefra, for det er ikke mange, som kan levere på det niveau i en restaurant og langt mindre som catering.