Det bliver ikke bedre

By | 20. februar 2019

Min kone og jeg elsker Italien, det samme gør vores 4 børn, og vi hat tit leget med ideen om at hive teltpælene op og tage til et af de klassiske områder i Italien og leve, som de gør dernede. Lidt mindre fart på, med hjemmelavede pølser og skinker, som bliver tørret i skuret, og med olivenolien, som bliver presset i laden, mens vi går og samler tomater og andre friske grøntsager til en god suppe.

Det skal være lokalt

Brødet, som bliver bagt i den stenovn, hvor den klassiske pizza også bliver bagt, og den rødvin, som din nabo producerer, er i glasset. Alt sammen noget, som virkelig fascinerer os, og da vi så, at vi kunne få en feriebolig toscana og komme helt tæt på det liv, som vi så gerne vil se, prøve og være en del af, så var der ikke meget betænkningstid. Vi slog til med det samme, og vi fik lige det, som vi gerne ville, for vi kom til at bo på en gammel vingård. Der var lige den stemning, som vi troede ville være. De gamle bygninger kunne fortælle historier fra de sidste to århundreder, familien gik rundt og bryggede vin, som de havde gjort altid, og tempoet var roligt, men arbejdsomt.

Den bedste ferie

Den bolig, som vi havde, var perfekt. Der var alt det, som man kunne forvente, men det, som gjorde vores ferie til noget helt særligt, var den værtsfamilie, der var på denne gamle vingård. De var så venlige og behagelige, de gjorde alt, de kunne, for at gøre vores ferie til en helt særlig oplevelse, og det gjorde, vi fik et indblik i den rolige måde, man lever på i Toscana. Vi ved med sikkerhed, at vi er at finde i feriebolig toscana til næste år, og denne gang har vi alle børnene med og børnebørnene skal da også med, for de skal også opleve alt det, som vi har gået og joket med i alle de år.