Desværre er det nødvendigt

By | 21. maj 2018

Vi har undgået at skulle have overvågning på vores hytter indtil nu, men omfattende hærværk og to indbrud har gjort, at det nu er nødvendigt at få det på plads, og det skal gerne gå lidt hurtigt. Det er dog ikke så let at finde et sted, som er til en god pris, og som samtidig kan levere en kvalitet, som vil holde i en længere periode.

Mange muligheder – men dyre

Vi snakkede med forskellige lokale firmaer, som arbejder med videoovervågning, og de kunne sagtens levere nogle kameraer til os, men det var langt over det budget, som vi havde til det, desværre. Derfor gik vi i gang med at lede efter et firma online, som kunne levere.

Vi ledte højt og lavt, og til vores store held så landede vi på en side, hvor vi kunne få alt det, vi skulle bruge, men vi var dog i tvivl om det kunne være svindel, for priserne var langt mindre end det, som vi ellers kunne få de samme kameraer til.

De leverer bare god service

Vi ringede og snakkede med deres kundeservice, som var venlig og meget servicemindet. Desuden kunne vi se, de fik meget ros på forskellige sider, som bedømmer firmaer, så vi tog chancen, og det fortrød v bestemt ikke, for ikke kun sparede vi mange penge, vi fik også leveret god videoovervågning i form af de kameraer og harddiske, som vi havde bestilt hurtigt, og de kom med alle de samme garantier, som hvis vi havde handlet hos en almindelige forretning.

Vi har nu sat kameraerne op, og vi var meget glade for at se, de var i en kvalitet, som ville kunne holde i mange år, og de var lette at sætte op. Den ene gang, vi var i tvivl om noget, så stod deres kundeservice klar til at hjælpe os, så vi let og hurtigt kunne komme igennem det og let få det hele til at fungere perfekt.