Uvid din horisont med bøger

By | 7. maj 2018
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Der kommer altid noget godt ud af at læse en bog. Du bliver klogere på en eller anden måde, hvis der er tale om bøger, der omhandler historiske begivenheder eller biografier. Du bliver underholdt, når der er tale om romaner. Du griner og græder med forfatteren og hovedpersonerne, og det er hele den tur, der venter, hver eneste gang, jeg åbner en ny bog.

Pladsmangel er en hindring

Det er næppe muligt at læse alle bøger derude i løbet af livet. En anden ting, der ikke er muligt, det er at have plads til dem. Selv biblioteker må prioritere i deres titler, så for os andre, så kan det blive til lidt af en kunst. Især mig sådan en som jeg, der elsker at læse. For tiden fylder biografier meget i min verden, og der er mange spændende mennesker, der har en historie, der er værd at høre.

Jeg havde to muligheder, enten skulle jeg have n ny hobby, eller også skulle jeg skifte medie. Det første var slet ikke på tapetet, så jeg besluttede, at jeg ville give e-bøge en chance. Det ville give luft i biblioteket derhjemme, men stadig give mig alt det læsestof, jeg havde brug for.

Jeg er for længst overbevist

Alle mine nye bøger bor nu i skyen. Ja jeg kan ikke længere prale med, at jeg ikke kan finde plads på hylderne til flere bøger, men det er da også det eneste, jeg kan komme på. Jeg har til gengæld nem adgang til alle dem, jeg allerede har købt, og lige så nem adgang til at få nogle nye. Det er fordi mit bibliotek nu alene kommer fra https://politikenbooks.dk/.

At samle det hele et sted, som jeg også gjorde med fysiske bøger, det har været en rigtig god idé. Jeg ved, hvad der er hvor, og jeg ved, hvordan jeg nemt får noget nyt.