Riidr Blogs

By | 1. februar 2017
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Det er et nemt alternativ til papirbogen at læse sine bøger på tablet eller høre dem som lydbog. Der er mange gode grunde til at vælge e-bøger, hvis du elsker at læse, men ikke føler, du har tid til det i din hverdag. Med en e-bog har du dit læsestof med dig overalt, og du kan nemt skifte mellem forskellige bøger, uden at de fylder ekstra i tasken. Du kan spare mange penge ved at vælge e-bøger frem for papirbøger, og du kan måske endda ende med at læse mere, end du plejer. Der er ikke længere nogen undskyldning for ikke at læse skønlitteratur eller fagbøger i fritiden, når du kan have dem alle sammen samlet på din tablet. På riidr.com kan du købe aktuelle e-bøger og lydbøger. Her finder du et bredt udvalg af krimier, faglitteratur, børnebøger, digtsamlinger, romaner og meget mere.

Bruger du riidr, har du altid en god bog med dig på farten. F.eks. kan du købe Lars Keplers krimier – bl.a. ”Kaninjægeren”. Du finder også Jussi Adler-Olsens krimier ”Selfies”, ”Washington Dekretet”, ”Journal 64” og ”Kvinden i buret”.

På riidr.com finder du også biografier, erotisk litteratur, kærlighedsromaner og young adult fiction. Der er noget for enhver smag og e-bøger til hele familien. F.eks. kan du købe ”Sigurd fortæller Danmarkshistorie” af Sigurd Barrett, som kan være god underholdning for børnene under bilturen eller i sommerhuset.

Riidr.com har også et bredt udvalg af romantitler som f.eks. ”Ebba” af Garbi Schmidt, ”Punktum” af Olav Hergel, ”Altid tilgivelse” af Anne B. Ragde og ”Hvidt hav” af Roy Jacobsen. Sitet samler de bedste e-bøger og fokuserer på kvalitetslitteratur, som både underholder og inspirerer. Er du interesseret i biografisk stof, kan du f.eks. læse om Mette Frederiksen, Hillary Clinton, Hans Pilgaard, Jesper Klein og Natascha Kampusch.

Du finder også faglitterære bestsellere som Svend Brinkmanns anti-udviklingsguide ”Stå fast”, Kristian Leth og Eske Willerslevs ”Historien om det hele” og Hella Joofs leveregelssamling ”Papmaché-reglen”.

Der er med andre ord frit valg på alle hylder, hvis du vil fylde dit digitale bibliotek op. Samtlige bøger kan medbringes på rejser og lignende uden at optage ekstra plads, hvis du vælger at købe e-bøger.

Der kan også være mange fordele ved at købe lydbøger. F.eks. kan det være et godt alternativ for svagtseende, som ellers ikke ville læse litteratur. Det kan være spændende og medrivende at høre sine bøger læst op frem for selv at læse dem, og samtidig er det nemt at have dem med på farten, i køkkenet eller på arbejdet.