KREA er bare det bedste

By | 29. december 2017
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Børn er skønne og deres leg bare så fascinerende, men samtidig så kan de være rigtig hårdhændede med deres legetøj, der med meget jævne mellemrum bliver udsat for lidt af hvert. Det stiller store krav til legetøjet og kvaliteten, for selvom jeg er verdens sejeste far, så kan jeg desværre ikke reparere alt.

Jeg holder mig til kvalitetslegetøj

Børn er heldigvis også glade for det meste legetøj. Der kan leges med alt, og mine er glade for alt deres. Men er der noget, som virkelig har en høj stjerne her hjemme hos os, så er det KREA. For mit vedkommende fordi det er praktisk og rigtig godt. Det er i en fantastisk kvalitet og kan nærmest ikke slides op.

For børnene er det godt, fordi det kan tåle det hele, og så har vi ikke balladen, hvis det går i stykker, og jeg ikke kan fikse det, for den slags sker aldrig med det her mærke. Så er der plads til timers leg og masser af glæde hos de små. Nu kan jeg nyde at læne mig tilbage og drikke en kop kaffe eller endnu bedre – at blive inviteret med i selve legen.

Jeg finder alt til ungerne online

Mine børn tigger gerne, når vi er ude at handle. Men ved at købe legetøj på nettet, så står jeg aldrig i en situation, hvor ungerne kommer gennem en legetøjsforretning og bliver kede af det, når de ikke får noget, de gerne vil have.

I stedet lytter jeg til dem og deres leg, og på den måde kan jeg se, hvad de gerne vil have, og hvad der mangler. Det hele er noget, jeg kan skaffe samme sted, og så står der indimellem en overraskelse til de små, som kan bruge timer med alle de nye ting og samtidig få det nye til at blive en del af legen med alt det gamle.